Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Η συγκέντρωση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Ο Αρμαγεδών έρχεται…


  • 13
     


 Η συγκέντρωση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Ο Αρμαγεδών έρχεται…
Άνοιξαν πλέον οι ασκοί του Αιόλου. Ο Αρμαγεδών έρχεται οσονούπω, θα είναι βίαιος και θα παρασύρει πολλά στο διάβα του. Πρίν από λίγα χρόνια, ουδείς μπορούσε να φανταστεί ότι στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, φέροντας την στολή τους, θα διαδήλωναν δημοσίως εις το κέντρο των Αθηνών κάνοντας συγχρόνως και πορεία προς το υπουργείο οικονομικών διαμαρτυρόμενα (δικαίως) για την οριζόντια περικοπή των αποδοχών τους!
Οι νόμοι και οι κανονισμοί που διέπουν την λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων, στο θέμα αυτό, είναι αρκετά αυστηροί και μάλιστα για τους παραβάτες προβλέπονται σκληρές ποινές.
Δεν θα απαριθμήσω τώρα, ούτε νόμους, ούτε κανονισμούς. Ούτε γράφω αυτές τις γραμμές για να επιχειρηματολογήσω υπέρ ή κατά της σημερινής ενέργειας των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.
Θα κατηγορήσω όμως ευθέως όλους τους πολιτικούς, τους εντελώς άχρηστους και επικίνδυνους, οι οποίοι χειρίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια τα θέματα που αφορούσαν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, λοιδορώντας τα, υποτιμώντας τα, βάζοντάς τα στα κομματικά τους παιχνίδια, χρησιμοποιώντας τα ως δεδομένα και άφωνα, εξυβρίζοντάς τα, εκβιάζοντας τα, απειλώντας τα, υποβαθμίζοντάς τα, εξαθλιώνοντάς τα και κάνοντας ένα σωρό από άλλες αθλιότητες λες και είχαν κάτι με αυτούς.
Θα κατηγορήσω όλους αυτούς τους πολιτικούς που κατά καιρούς κατηγόρησαν ονομαστικώς στελέχη, τα οποία άντεξαν στις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το άρθρο...