Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Υπήρχαν ΖΩΝΤΑΝΟΙ Ελλαδίτες και Ελληνοκύπριοι Αγνοούμενοι Οδυνηρή επιβεβαίωση του βιβλίου του Πέτρου Κασιμάτη

Οδυνηρή επιβεβαίωση!!




Οι πολιτικοί αρχίζουν σιγά-σιγά και ξετυλίγουν τον μίτο της Αριάδνης για την ανατριχιαστική αναζήτηση Ελλαδιτών και Ελληνοκυπρίων αγνοουμένων στα Τουρκικά κάτεργα.
Ενας απο αυτούς-με βαρύ πολιτικό εκτόπισμα (γιατί πολλές φορές λειτουργεί δυναμικα αλλα με αφοπλιστική αθωότητα ) ο ανεξάρτητος Βουλευτής πρώην υπουργός Στάθης Παναγούλης, σπάει σε μας την πολύχρονη σιωπή του.
Ανασύρει στην ιστοσελίδα μας, μια συγκλονιστική αποκάλυψη και οδηγείται σε μια σπάνια εκμυστήρευση ανοίγοντας τα χαρτιά του….Επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τις αποκαλύψεις του κορυφαίου δημοσιογράφου Πέτρου Κασιμάτη.
Αποκαλύψεις που έκαναν το γύρο του κόσμου. Και που γι αυτές ο διακεκριμένος ρεπόρτερ πήρε διεθνή βραβεία καθώς και το βραβείο Μπότση για την πολύχρονη έρευνα του σε στρατόπεδα Κούρδων ανταρτών, σε αρχεία νευραλγικών υπηρεσιών , σε ντοκουμέντα που έφερε για πρώτη φορά στο φως ο Έλληνας δημοσιογράφος.
Μια σημαντική “πηγή” πληροφοριών του Στάθη Παναγούλη ,ηταν απο το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών. Εδω και αρκετά χρονια γνώριζε (και γνωρίζει και σήμερα) λεπτομέρειες-σοκ για την τύχη των αιχμαλώτων του

Διαβάστε τη συνέχεια




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το άρθρο...