Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Φαλτσιανί τα είπε όλα... Ο Λαός θα τα μάθει;

Ο Φαλτσιανί τα είπε όλα... Να δοθούν τα ονόματα για να ξέρει ο λαός ποιους ψηφίζει 

Η ελληνική δικαιοσύνη οφείλει να αποκαλύψει όλη την αλήθεια και να μην επιτρέψει στο σύστημα διαπλοκής που προστάτευαν οι κυβερνήσεις Παπανδρέου και Σαμαρά να απενεργοποιήσει τις έρευνες για τη λίστα Λαγκάρντ.
Έστω και προεκλογικά, αν και αυτό θα έπρεπε να αποτελούσε το πρώτο μέλημα των εισαγγελικών αρχών, από τη στιγμή που εξελέγη στην Ελλάδα κυβέρνηση που είχε ως στόχο να ρίξει άπλετο φως στη σκοτεινή λίστα Λαγκάρντ, η ελληνική Δικαιοσύνη τολμά και προχωρά σε κινήσεις, όχι εντυπωσιασμού, αλλά ουσίας ανοίγοντας δίαυλο συνεργασίας με τον ,.
Μια λίστα που επί κυβερνήσεων Παπανδρέου και Σαμαρά - Βενιζέλου παρέμενε κλειδωμένη σε συρτάρια προκειμένου να μην στενοχωρηθούν οι μεγαλοκαρχαρίες της διαπλοκής, ισχυροί επιχειρηματίες και στενοί τους συνεργάτες όπως ο Σταύρος Παπασταύρου, για τον οποίο μάλιστα δηλώνει υπερήφανος ο κ. Αντώνης Σαμαράς, επανέρχεται και πάλι στην επικαιρότητα και μάλιστα προκειμένου να αποκαλυφθούν όλα όσα έμεναν κρυφά.
Επί πέντε χρόνια μισθωτοί και συνταξιούχοι γονατίζουν από την υπερφορολόγηση, μικρομεσαίοι επιχειρηματίες καταστρέφονται με αποτέλεσμα να οδηγούνται χιλιάδες άνθρωποι καθημερινά στην ανεργία, και κανείς δεν κάνει μια κίνηση που εκτός από την ουσία της θα έχει και έναν ισχυρότατο συμβολισμό στέλνοντας προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα ότι..

Δείτε τη συνέχεια στη πηγή του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το άρθρο...