Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

Oριστικά σε δίκη οι 35 κατηγορούμενοι για την υπόθεση του Τ.Τ.


Oριστικά σε δίκη οι 35 κατηγορούμενοι για την υπόθεση του Τ.Τ. 
Απορρίφθηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η αίτηση αναίρεσης κατά του παραπεμπτικού βουλεύματος που είχαν υποβάλλει 8 κατηγορούμενοι για την υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, με το σκεπτικό ότι «δεν συντρέχει λόγος να ασκηθεί αναίρεση». 
 Έτσι, στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αναμένεται να λογοδοτήσουν για τις κατηγορίες της απιστίας και απάτης με τις επιβαρυντικές διατάξεις του ν. 1608/1950 περί καταχραστών του Δημοσίου και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος 35 κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων οι επιχειρηματίες Δημήτρης Κοντομηνάς, Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ο πρώην επικεφαλής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Άγγελος Φιλιππίδης, Περικλής Λίβας, Δημήτρης Μπακατσέλος, Βίκτωρας Ρέστης, αλλά και η επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Αναστασία Σακελλαρίου. 
 Την αίτηση αναίρεσης κατά του παραπεμπτικού βουλεύματος είχαν υποβάλλει οι Δημήτρης Κοντομηνάς, Βίκτωρας Ρέστης, Άγγελος Φιλιππίδης και πέντε υπάλληλοι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. 
   Newsroom Naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το άρθρο...