Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ELEOS! BLACKWATER?? ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ



Με αφορμή τις αποκαλύψεις Καζάκη, σχετικά με την Blackwater.

Οι Λεγεώνες των μισθοφόρων χωρίζονται σε 3 κατηγορίες.
1) Backwater USA.
2) Aegis defense services.
3) Dyncorp.

Πάμε λοιπόν να δούμε από πολύ κοντά αυτές τις μισθοφορικές ομάδες.

Η BLCKWATER έκανε την εμφάνιση της στον πόλεμο του Ιράκ. Στο Ιράκ η BLCKWATER είχε αναλάβει τη φρούρηση διπλωματών, Στρατηγών, πρακτόρων, και φυσικά της πρεσβείας των ΗΠΑ.Τα μικρά μαύρα ελικόπτερα της εταιρείας αλλά και τα τεθωρακισμένα οχήματα προστάτευαν τις αυτοκινητοπομπές. Πρόεδρος και ιδρυτής της BLACKWATER Ο ΕΡΙΚ ΠΡΙΝΣ, ένας από τους κύριους χρηματοδότες του ρεπουμπλικανικού κόμματος. Μερικά από τα στελέχη αυτής της εταιρείας είναι μέλη του Στρατιωτικού τάγματος της Μάλτας. Όταν μιλάμε για BLACKWATER αναφερόμαστε φυσικά στην C.I.A. Αντιπρόεδρος για έτη υπήρξε ο Κόφερ Μπλάκ( διευθυντής του αντιτρομοκρατικού κλάδου της C.I.A)-συνεργάτης του υποψηφίου για την αμερικανική προεδρία Μιτ Ρόμνευ. O Κόφερ Μπλάκ, υπήρξε και ο εμπνευστής του σχεδίου απαγωγής υπόπτων για τρομοκρατική δράση σε πολλές χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα… Η BLACKWATER έχει ταλέντο στην άντληση μισθοφόρων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι βετεράνοι του Πινοσέτ πιάνοντας δουλειά στον πόλεμο του Ιράκ. Η BLACKWATER δεν έχει προβλήματα στο να στρατολογεί και να δίνει οδηγίες σε κατοχικές δυνάμεις.

Aegis defense services.

Έδρα το Λονδίνο. Ιδρύθηκε το 2002 από τον Τιμ Σπάισερ 61 ετών. Το βασιλιά των μισθοφόρων του Ιράκ. Ο βετεράνος του πολέμου των Φόκλαντ και πρώην αντισυνταγματάρχης της Σκωτικής φρουράς μέχρι τον πόλεμο του Ιράκ, είχε ειδικότητα στις χώρες της Αφρικής. Λόρδοι και επιτελάρχες πλαισίωναν την εταιρεία του στο Ιράκ. Η εταιρεία είναι εν ζωή…και περιμένει συμβόλαια.

Dyncorp-ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.

Εδρεύει στην Βιρτζίνια και όλα τα έσοδα προέρχονται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Χρηματοδότης μελών του Κογκρέσου που μετέχουν σε επιτροπές για την άμυνα. Συνεργάζεται με την κυβέρνηση της Κολομβίας, για την καταστροφή φυτειών κόκας με ψεκασμούς αέρος. Η εταιρεία στα τέλη της δεκαετίας του 90, βοηθούσε τον αμερικανικό στρατό στις επιχειρήσεις στη Βοσνία. Εκεί 2 εργαζόμενοι της Dyncorp αποκάλυψαν σκάνδαλο διακίνησης γυναικών με σκοπό την πορνεία. Μισθοφόροι της Dyncorp αγόραζαν και πουλούσαν κοριτσόπουλα της Βοσνίας…..

Αυτές είναι οι σημαντικές μισθοφορικές ομάδες μέχρι στιγμής. Ο γράφων πιστεύει ότι κάποια φωτεινά μυαλά θα κατευθύνουν με σχέδιο την ελληνική αστυνομία. Με βαρύ οπλισμό και θωρακισμένα μεγάλα οχήματα παντός εδάφους σε ολόκληρη την Ελλάδα για να περάσουν τον φόβο… Η Ελλάδα είναι κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μόνο think tanks επιτρέπονται. Όπως και να έχει είναι ντροπή. Είναι ντροπή που φτιάχνουν ένα σκληρό και αδίστακτο αστυνομικό κράτος για το μεγάλο ξεπούλημα με χρήματα των Ελλήνων. Προφανώς αυτό συμφέρει πιο πολύ σε μια κοινωνία, στην οποία προ πολλού έχει χαθεί κάθε έλεγχος … ...Δεν μπορεί να είναι τυχαία αυτά τα πράγματα..

Ο ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΣ ΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

Υ.Γ. Δεν περιμέναμε καμία ανάρτηση από το γνωστό εθνικιστικό κόμμα…..

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΜΙΑ BLACKWATER ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΤΟΧΗΣ..

peri maj 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το άρθρο...