Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Α. Τσίπρας: Κακουργηματική απιστία σε βάρος του Δημοσίου το ξεπούλημα των τραπεζών

Εν όψει της κρίσιμης ψηφοφορίας για το πολυνομοσχέδιο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα με δήλωσή του από τη Βουλή έδωσε το στίγμα των προθέσεών του για τη σκληρή στάση που θα τηρήσει η αξιωματική αντιπολίτευση κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

Α. Τσίπρας: Κακουργηματική απιστία σε βάρος του Δημοσίου το ξεπούλημα των τραπεζών

Αναφερόμενος στο πολυνομοσχέδιο, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για έγκλημα κοινωνικό, οικονομικό και εθνικό που συντελείται εις βάρος του λαού και της πατρίδας, ρίχνοντας το βάρος της κριτικής του στις ρυθμίσεις για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
Ο κ. Τσίπρας κατήγγειλε πως η κυβέρνηση και η τρόικα συμφώνησαν να χαρίσουν τις τράπεζες σε ξένους ολιγάρχες και ξένα funds, να δώσουν τη χαριστική βολή στο ήδη βεβαρημένο ασφαλιστικό σύστημα, να καταστρέψει την εγχώρια κτηνοτροφία.
Κάλεσε τους Έλληνες να μην τους πιστεύουν, σημειώνοντας πως έχουν ξεπεράσει κάθε όριο στο ψέμα και στην εξαπάτηση και υπογραμμίζοντας πως στόχους τους είναι να εξυπηρετήσουν ξένα και εγχώρια συμφέροντα.
Προειδοποίησε πως την κυβέρνηση πως με το πολυνομοσχέδιο σπεύδουν να να χαρίσουν τις τράπεζες αδιαφορώντας για τις απώλειες του δημοσίου και αυτό θα τους κοστίσει, χαρακτηρίζοντάς το κακουργηματική απιστία σε βάρος του δημοσίου. 
 Ο Αλέξης Τσίπρας προανήγγειλε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις μετά τις ευρωεκλογές λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει άμεσα το Μνημόνιο και θα ξηλώσει μία μία τις "αμαρτωλές" διατάξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το άρθρο...