Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Επισόδειο πολιτών με Σιούφα στη Πάρο...

Σε λίγο καιρό κανείς τους δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί... Ο Ασβός
Κακήν κακώς έφυγε ο Δημήτρης Σιούφας από γνωστή ψαροταβέρνα της Πάρου σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος όταν αγανακτισμένοι πολίτες επιτέθηκαν στον πρώην πρόεδρο της Βουλής λεκτικά.
«Δεν ντρέπεσαι να τρως και θαλασσινά, ρε καραγκιόζη; Δεν σου φτάνουν αυτά που έφαγες;», μια φράση που σίγουρα δεν θα ξεχάσει για πολύ καιρό ο Δημήτρης Σιούφας και η οποία ήχησε σε όλη την Πάρο όταν οι πελάτες του καταστήματος άρχισαν να κινούνται απειλητικά εναντίον του άλλοτε πρωτοκλασάτου στελέχους της Νέας Δημοκρατίας.
Άλλωστε δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν εκπλαγεί (αρνητικά) από την υπόθεση της ιστοσελίδας της Βουλής για την οποία ο Δημήτρης Σιούφας θεωρείται υπεύθυνος για την κατασπατάληση του Δημόσιου χρήματος. Όσο και να υπερκοστολογήσει κανείς μια σελίδα είναι αδύνατον να φτάσει το κόστος στο 1.000.000 ευρώ, όσο δηλαδή κόστισε η σελίδα της Βουλής.... εκτός και αν στήσει και το Data Center που θα στεγάσει μια σελίδα η οποία είναι υπέρ του δέοντος καλυμμένη από ένα απλό πακέτο φιλοξενίας των 100 ή 200 ευρώ το χρόνο.
Ενώ το κόστος κατασκευής της δεν μπορεί να υπερβαίνει τις μερικές χιλιάδες ευρώ... και να σκεφτεί κανείς ότι το 80% των χρημάτων (συνολικό κόστος 1.059.516,27 ευρώ) χρηματοδοτήθηκε από κοινοτικούς πόρους, δηλαδή από χρήματα που η Ε.Ε. μας έδινε για ....ανάπτυξη!!!
Δυστυχώς όμως τα ίδια αισθήματα έχει πλέον ο κόσμος αν όχι για όλους, για τους περισσότερους από τους 300....όχι του Λεωνίδα αλλά της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το άρθρο...