Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Μη σας ξεγελάει ο καιρός! Η άνοιξη θ' αργήσει πολύ να ΄ρθει...

36 χρόνια είναι πολλά, πάρα πολλά! Άνθρωποι γεννήθηκαν, μεγάλωσαν, γέρασαν, πέθαναν αλλά εμείς συνεχίζουμε να ονομάζουμε - λες και είναι ακόμη μεταβατική - την πολιτική περίοδο ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ! Όχι κύριοι! Δεν είναι πια "ΜΕΤΑ" και κυρίως δεν είναι "ΠΟΛΙΤΕΥΣΗ". Πρέπει ν' αλλάξετε... Πρέπει ν' αλλαξουμε!
36 χρόνια είναι πολλά, πάρα πολλά! Πολιτικές εναλλαγές μεταξύ του "κακού" και του "λιγότερου κακού" έχοντας τον κοσμάκη να ελπίζει, να χειροκροτά και να πεινάει όλο και περισσότερο! Και 'σεις χρησιμοποιώντας τα ΜΜΕ παρασύρετε μάζες και καταμετράτε "σταυρούς" και "ποσοστά"! Πρέπει ν' αλλάξετε... Πρέπει ν' αλλάξουμε!
36  χρόνια είναι πολλά, πάρα πολλά! Παρακρατικές δράσεις, αναδιανομή Εθνικού πλούτου, Εθνικές μειοδοσίες, καταστροφή της παραγωγής, ξεπούλημα ιδεών. Φτάνει πια κύριοι! Μίζες, Δωράκια, κουμπάροι, σύμβουλοι, συνδικαλιστές βουλευτές, πελατιακές σχέσεις, ξεχύλωμα του Δημόσιου τομέα, υπερτιμολογήσεις, παπάδες και δεσποτάδες, σκάνδαλα, βατοπέδια, τοξικά ομόλογα... Φτάνει πια κύριοι! Πρέπει ν' αλλάξετε... Πρέπει ν' αλλάξουμε!
36 χρόνια είναι πολλά, πάρα πολλά! Ολυμπιακοί Αγώνες! Διακοματικά φιλιά και Εθνική ανάταση! Δυστυχώς η είσοδος στο σκοτεινό τούνελ μόλις άρχιζε! Έργα και πακτωλός ανύπαρκτων χρημάτων! Ευκαιρία να λαδώσει το "αντεράκι κάποιων" λέει ο Λαός! Θυμόμαστε άραγε κάποιους που δεν τους ήθελαν; Μάλλον ΟΧΙ! Εθνική υπερηφάνια και Εθνικά βολέματα για κάποιους! Πρέπει ν' αλλάξετε... Πρέπει ν' αλλάξουμε!
36 χρόνια είναι πολλά, πάρα πολλά! Και ήρθε η ώρα του λογαριασμού! Και εσείς κύριοι γνωρίζατε! Και εσείς που φύγατε και εσείς που ήρθατε! Δεν το είπατε όμως! Παρασύρατε για μια ακόμη φορά τον κόσμο για να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας! Πήρατε τις οδηγίες σας και αρχίσατε να τις εφαρμόζετε! ΔΝΤ, επιτόκια, ασφάλιστρα επιτοκίων, ομόλογα... Βρήκατε την ευκαιρία! Τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή! Η εφαρμογή όλων των αντιλαϊκών και αντικοινωνικών μέτρων ήταν ευκαιρία να πραγματοποιηθεί! Και το κάνατε! Που είναι οι προεκλογικές σας εξαγγελίες, που είναι οι προεκλογικές σας δεσμεύσεις; Ποιές;; Ποιές;; Δεν πειράζει κύριοι! Τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρυντικά! Και αν νομίζετε ότι το να μεταμφιέζεστε για να μη σας βλέπουν θα πετυχαίνει πάντα... γελιέστε!!
Κύριοι, πρέπει ν' αλλάξετε... Κύριοι πρέπει ν' αλλάξουμε! Ίσως έτσι βοηθήσουμε την άνοιξη να έρθει γρηγορότερα!!

"Ο Ασβός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το άρθρο...