Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Αυτοί ποτέ δεν χάνονται!!! Είναι ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ....

Τσοχατζόπουλος: Σουβλακερί κάπου στη Ζήνωνος. Μη σας ξεγελάει το ύφος του! Και οι δουλειές πάνε καλά - παρά τη κρίση - αλλά κάνει πρόβες για τυχόν έλεγχο της εφορίας.!

Ρουσόπουλος! Πάντα είχε ροπή προς τα επαγγέλματα που κινδυνεύουν να χαθούν! Καρεκλοποιός κάπου στο Μοναστηράκι! 

Δαμανάκη! Το φθηνό ξενοδοχείο που της πρόσφερε δουλειά δεν έχει καμία σχέση με τα υπερπολυτελή που τώρα τελευταία γυρίζονται υπερπεραγωγές με γνωστές Ελληνίδες! Πάντως στα δικά της πρόσωπα έχει εκμυστηρευτεί το παράπονό της!

Ευθυμίου! Βοήθησε και η εμφάνισή του αλλά κυρίως η έντονη βραχνάδα στη φωνή! Το συνοικιακό rock στέκι που τραγουδάει δουλεύει όλες τις ημέρες!

Μάθε τέχνη κι' άστηνε! Καλό μαγαζί στη αρχή της Πειραιώς! Καθημερινές εμφανίσεις και με όρο στο συμβόλαιό της για να κόβονται πάντα οι αποδείξεις στους πελάτες! Αδιευκρίνηστο αν εμφανίζεται και με μαγιό!

Σπηλιοτόπουλος! Άνεση και εμφάνιση! Η κομμωτική τέχνη πάντα τον μάγευε! Οι Αθηναίοι για να σας εξυπηρετήσει θα πρέπει να ταξιδέψετε μέχρι την Νότια Πελοπόνησο! Μόνον κατόπιν ραντεβού!

Σουφλιάς! Η φυσική του ακουστική αδυναμία δεν τον εμπόδισε να ασκήσει το αγαπημένο του επάγγελμα, του καστανά! Ξεκούραστη δουλειά αλλά και πρώτη ύλη εξασφαλισμένη από τα ορεινά της πατρίδας του! Στέκι του το Πολυτεχνείο αν και τώρα τελευταία αντιμετωπίζει πρόβλημα με τους ναρκομανείς!

Παυλόπουλος! Στροφή προς την παράδοση αλλά με εμφανή τα πολιτικά του κατάλοιπα με την επιλογή της φωτογραφίας στη λατέρνα! Μοναστηράκι, Ψυρρή και αλλού είναι πιθανόν να τον συναντήσετε!

Σημείωση προς τους αναγνώστες Ψηφοφόρους! Η μη εκλογική προτίμησή σας είχε το παραπάνω αποτέλεσμα! Πιστεύετε ότι είναι αρκετοί μόνον οι παραπάνω!
Έχετε ακόμη μια ευκαιρία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το άρθρο...